Аспекти на коронавируса – част 2

След като разгледахме в резюме за коронавируса в първата статия, във втората част ще си позволя да наблегна на собствен анализ – отново в резюме, като, разбира се, ще продължа да пиша по темата.

След първата част, която публикувах преди около два месеца се изясниха доста неща в глобален план. Като започнем от сформирането на НОЩ (национален оперативен щаб) и стигнем до световните промени, които се усъществяват и ще продължат да се усъществяват.

Наред с доста ерудирани лекари, на нашите екрани се появиха и доста кадри без медицинско образование, които несъмнено играят важна роля в разпространението на информация относно пандемията и процедирането по време на такава. Забелязва се, че професори-вирусолози отричат „яростта“ на вируса при хора със здрава имунна система. Разбира се, при хора с хронични и съпътстващи болести здравето е рисковано – както при всеки друг вирус или настинка. Успяхме да видим и да усетим облъчване със страх от екраните – умишлено или не – вие преценете. Живеем във времена, в които медиите са главен фактор за информация, която влияе върху нашите нагласи, затова е добре да ае съхраним, като се позоваваме на нашите анализи.

Какви промени се случиха през изминалите месеци? – главно рестрикции, като някой от тях вече преминаха от извънредното положение в постоянни закони. Затворихме се в къщи, нямахме право да ходим сред природа(паркове и гори), изградиха се кпп-та, маските станаха наш битовизъм. Тук искам да вметна, че доста лекари и вирусолози споделиха, че трябва да се изолират единствено възрастните хора, а младите да преболедуват и изградят имунитет.

Разбира се, има и позитивни резултати от пандемията – планетата си отдъхна, хората се сплотиха и оцениха някой човешки ценности. От здравна гледна точка се разбра, че слънцето като източник на витамин Д е сред едни от най-полезните фактори за заздравяване на имунната система, в съвкупност с морето би бил един могъщ източник на здраве.

Изплуваха наяве и доста теории. Някой от тях като проводник на вируса биха могли да бъдат – мръсният въздух, 5G антените като фактор за отслабване на имунната система като мощно средство за излъчване на радиация и прочие.

Не мисля да задълбавам в негативен аспект. Според мен вирусът е изкуствено създаден и умишлено изпуснат от контрол. Знаем и разбираме, че след пандемия светът няма да бъде същия. И това събитие е подготвено и не е изненада за глобалният управляващ елит. Кризата е глобална, целяща централизация, ниски доходи и ло-голям контрол. Вече сме свидетели на случай прекратяване на животи поради липса на средства.

Заговори се за изчезването на парите под формата на хартии, масова ваксинация и чипизация и прочие. България вече се вклчи със 100 000 евро в търсенето на ваксина срвчу covid-19

Предстои разкриване на много нови технологии, които са били засекретени доста дълго време. Дали ще бъдат използвани за развитие на човечеството – в градивен аспект, предстои да разберем. Бяхме свидетели на изстреляането на десетки спътници в космоса, както и все по-чести се лансира появата на извънземни същества чрез predictive programming(пример за коронавируса: тържеството по случай олимпийските игри през 2012г.)

Историята показва, че преди да навлезе в ход нов световен ред е нужно да се случи нещо глобално – като пандемията. Знаем едно със сигурност – благодарение на тези технологии, човечеството може да процъфти или да попадне под тотален контрол – товя зависи от всеки един от нас.

Очаквайте 3-та част. До тогава спазвайте лична хигиена и подлагайте на съмнение всяка новина от зависимите медии, тъй като живеем във времена преди всичко на информационна война.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s